Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce A SPUS Alina Mungiu-Pippidi și ce NU AU SPUS zărăndenii Călin Petru Marian și Natalia Intotero

No bun, Termocentrala de la Mintia pe ce funcționa fraților? Pe bomboane? pe spanac? Pe clătite cu gem de caise? Pe cărbune fraților.

Citim de 24 de ore toate discursurile politicianiste în privința închiderii Termocentralei de la Mintia.

Astăzi, ne-am oprit pe comunicarea prefectului Hunedoarei, Călin Petru Marian și pe cea a deputatul Natalia Intotero. De ce? Că-s de-ai noștri, din Apuseni, din zona Brad, el de la Vața de Jos, ea de la Brad. Și să vă mai spunem ceva, nu-s doi politicieni slabi, ci chiar harnici am zice noi, Prefectul știe să răspundă la toate telefoanele, la orice oră, mai ceva ca Ludovic Orban iar Intotero are două calități: este muncitoare și doi, nu-i trădătoare, nu schimbă tabără și credeți-ne că în anumite momente putea să o facă.

Astăzi nu le-am publicat materialele, nu din perspectiva gramaticii sau a conținutului, ci pentru că sunt dominate de frica de a spune lucrurilor pe nume.

Dacă doriți să citiți materialele celor doi, vă lăsam link-uri de pe FB lor.

Revenind la Alina Mungiu-Pippidi, fraților, până una alta, lăsați-o moartă cu pasatul culpei de la PSD la PNL sau de la PNL la PSD. Nici PSD, nici PNL, nici USR Plus, nici Sfântul Duh din parlamentul României nu este de vină pentru închiderea Termocentralei de la Mintia.

Vă spune Alina Mungiu-Pippidi de ce:

Prezentă la mega emisiunea lui Cristache de la TVR, Pippidi a declarat: „Banii din PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă) sunt ca să închidem toate minele. Deci ca să înțelegeți pentru ce au fost dați. Despre asta e vorba, trebuie să scapi de toate minele de cărbune. Noi nu ne-am angajat, noi în schimb am zis că ne luptăm cu pensiile dar în realitate le vom închide că nu avem de ales. Ăsta este cursul”.

1 thought on “Ce A SPUS Alina Mungiu-Pippidi și ce NU AU SPUS zărăndenii Călin Petru Marian și Natalia Intotero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian