Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

RAZIE la Brad: Zeci de polițiști sunt la această oră în teren, în control la agenți comerciali și în acțiune pe linie rutieră!

Zeci de polițiști brădeni sunt la această oră în teren, pe străzile Bradului, în control la agenți comerciali și în acțiune pe linie rutieră.

Controalele au avut loc în „orașul nou”, în centru, la agenți comerciali, polițiștii brădeni desfășurând și o acțiune în vederea impunerii respectării normelor rutiere, în special în ceea ce privește viteza regulamentară de deplasare și interdicția conducerii sub influența băuturilor alcoolice.

Au fost instalate mai multe filtre pe DN76 și DN74 în municipiul Brad.

În cadrul activităților participă și efective de jandarmi, fiind legitimate persoane și oprite mai multe mașini pentru control în trafic.

Acțiunea continuă la această oră.

Vom reveni cu detalii!

1 thought on “RAZIE la Brad: Zeci de polițiști sunt la această oră în teren, în control la agenți comerciali și în acțiune pe linie rutieră!

  1. Cred ca s-a terminat razia. Motociclistii gonesc din nou fericiti prin centru. ,,Bemveurile” de serviciu fac liniute prin fata policlinicii. Dubiosii sunt la tigara, pe scari la pacanele. Betivii canta la terasa. Totul e linistit. E bine la Brad. Va pupa Matei. (Ala negru!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian