Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Grand Prix România, cel mai proaspăt eveniment sportiv post pandemie a avut loc în Parcul Natural Apuseni

Parcul Natural Apuseni a anunțat că cel mai proaspăt eveniment sportiv post pandemie a avut loc în parc.

„Grand Prix s-a organizat în Padiș, capitala sporturilor în natură 2021, după cum spun organizatorii principali – Federația Română de Turism-Sportiv și Club Ecosport, și a înglobat 4 sporturi (turism sportiv, alergare montană, orientare, radio orientare). S-a desfășurat pe parcursul a 5 zile, cu peste 350 de participanți din țări precum: Bulgaria, Cehia, Norvegia, România, Slovacia, Suedia și Ungaria. Cel mai mare avantaj a fost că toate probele au fost la munte, în aer liber!

Organizatorii definesc PADIȘul prin: Pasiune pentru sport., Acțiune, Dinamism, Iubire de natură, Șansa ta. Nu încape niciun strop de îndoială, ne identificăm cu toate elementele, dar poate echipa noastră a simțit mai mult decât înainte că este și șansa lor.

Colegii noștri rangeri, Timea, Florin și Raul, au participat pentru prima dată la o probă de orientare și rezultatele au fost promițătoare – au câștigat cu multă voie bună locul 2 din cadrul Trofeului Padiș, după Polonia. Și asta nu e tot… s-au simțit bine, au socializat, au fost responsabili, perseverenți și au înțeles că munca în echipă aduce roade, oricare ar fi circumstanțele.

Trofeul Padiș a fost o competiție organizată de Asociatia Internationala a Politistilor – Sectia Romana prin Jandarmeria Bihor , iar proba de orientare a fost susținută tehnic de cartografii și organizatorii Grand Prix.

Le mulțumim și prin această cale pentru crearea acestui cadru, pentru provocări, dar și pentru noile interacțiuni create atât prin probe cât și prin momentele de socializare alături de participanții Grand Prix.

Federația Română de Turism-Sportiv, vă mulțumim că ați ales Parcul Natural Apuseni pentru găzduirea unui eveniment de așa amploare! Fără îndoială, relieful din Parcul Natural Apuseni a fost mai mult decât adecvat scopului și sperăm ca toți cei implicați și răsfirați prin Apuseni, să fi adus un strop de deschidere, motivare, curiozitate și conștientizare în rândul celor care vă admirau din jur, căci, știm bine: a fost doar începutul!

Sincere felicitări și mulțumiri deosebite tuturor participanților, organizatorilor, partenerilor și comunităților locale implicate din zona Parcului Natural Apuseni! Cu toții avem motive să ne mândrim și să continuăm într-un ritm sănătos, pentru a ne bucura în continuare de specificul acestor arii naturale protejate!” au anunțat cei de la Parcul Natural Apuseni.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *