Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Acuzații GRAVE de distrugere a râului IARA din Apuseni: „Pescuit PĂSTRĂV în VALEA IERII cu EXCAVATORUL?”

articol publicat în iulie 30, 2021

Acuzații GRAVE de distrugere a râului IARA din Apuseni au fost făcute de curând de un membru al ANCBP Antibraconaj si Antipoluare Cluj. Acesta a urcat pe youtube, joi, un videoclip cu subiectul „Pescuit PĂSTRĂV în VALEA IERII cu EXCAVATORUL?” după ce a fost sesizată GADA DE MEDIU, și APELE ROMANE, de către ANCBP – CLUJ.

„Făcând parte din organizația ANCBP – CLUJ, (antibraconaj si antipoluare), am decis sa încarc și acest videoclip, sa vedeți incompetenta, și hoția de a distruge un habitat piscicol natural sub ochii noștri!

Locuiesc în comuna Valea ierii județul Cluj, dar din cauza celor întâmplate încă nu am reușit sa practic un pescuit la pastrav în zona mea natala, din cauza ca toți îsi bat joc de raul respectiv, fiind nevoit sa fug pe alte râuri din apuseni!…. Asta pana azi!…… Am reușit sa prind câțiva păstrăvi, am văzut și o vidra!” a anunțat pescarul.

Activistul anunță că circa 20 de km de râu de habitat piscicol sunt afectați: „Acuma toată lumea își bate joc de râu. Fiecare șmecher, că are bani, face ce vrea. Dacă vrei să trăiești într-un mediu frumos, fă-o! Nu îți place zona, pleacă! Strică-ți casa și trăiește cum vrei, dar să vii tu într-o zonă de munte și distrugi 20 de km de râu. Nu știu ce să mă fac cu ei, dar nu mă las la ei. Dacă nu mi-ar păsa ar fi altceva, dar îmi pasă de zona în care trăiesc. Nu admit așa ceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *