Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ca-n filme: De două ori l-a prins poliția din Beiuș fără permis și beat la volan! Bărbatul de 36 de ani din Briheni a fost reținut 24h!

articol publicat în august 2, 2021

Duminică, 1 august a.c., la ora 10.00, pe drumul județean 764/F, în localitatea bihoreană Briheni, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un localnic de 36 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară,f ără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului autotilitarei cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, la solicitarea legală a polițiștilor, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Același bărbat, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, duminică, 1 august a.c., la ora 17.17, pe drumul comunal 243, în localitatea bihoreană Briheni, în timp ce conducea aceeași autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului autotilitarei cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, la solicitarea legală a polițiștilor, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului Rutier Beiuș l-au reținut pe bărbatul de 36 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *