Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a finalizat asfaltarea drumului județean 103G Podeni – Moldovenești – DN 75

articol publicat în august 2, 2021

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 103G Podeni – Moldovenești – DN 75, în lungime de peste 11 kilometri.

Acest lucru a fost posibil ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum situat pe raza localității Podeni, ultima etapă a acestei investiții care a vizat întreaga arteră județeană care face legătura între drumul național DN75 și  județul Alba.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: ,,Ne bucurăm că am reușit să asfaltăm și acest drum județean, situat în partea cea mai de sud a județului Cluj. Artera realizează o legătură rapidă şi directă atât cu drumul național DN75 și, mai departe, către municipiul Turda, cât și cu județul învecinat, Alba”.

Lucrările de întreținere au vizat sectorul de drum situat pe raza localității Podeni, asfaltarea fiind până acum amânată ca urmare a lucrărilor efectuate la rețeaua de distribuție a apei.

Pentru finalizarea completă a investiției, urmează să fie realizate șanțurile și acostamentele, dar și marcajele rutiere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *