Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

STEAUA ZARANDULUI, Paula Hriscu, de la Bulzeștii de Sus, la Antena 1: Între timp a mai lansat o melodie superbă!

articol publicat în august 2, 2021

Mândria Bradului, STEAUA ZARANDULUI, Paula Hriscu, după ce a participat la tradiționala întâlnire – Fii Satului din Bulzeștii de Sus, va participa, marți, 3 august, de la ora 12:00, la Observator 12, emisiune a postului de televiziune Antena 1.

„Dragii mei, mâine 3 august, vă dau întâlnire, de la ora 12:00, la Observator 12, , de la Antena1.

Mulțumesc Antena 1 pentru invitație. Alături de mine va fi F.Charm, a cărui invitație de a colabora m-a bucurat și acum mă bucură și mai mult, mai ales că piesa Lucifer și Gabriel se bucură de un mare succes. Apropo, ați ascultat-o? Vă aduc vești și despre alte proiecte de care sunt taaaare încântată. Ne revedem mâine, la Antena 1” a anunțat artista.

În Sfânta zi de Duminică, Paula Hriscu alături de Marius Ciprian Pop a mai lansat o melodie superbă „Oare știi tu?” cu versurile scrise chiar de mama ei: „Dragii mei, iată și surpriza pe care v-am promis-o. „Oare știi tu?” este un cântec de două ori special pentru mine. Versurile sunt scrise de mama, Sorina Stănilă și este interpretat în colaborare cu Marius Ciprian Pop, un om special în familia mea, care mi-a fost alături încă de la debut”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *