Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Pe DN76, între Oradea și Deva, mai există doar patru semafoare: Unul la podul de la Cărpinet, două la Criștioru de Jos și unul la ieșirea din Leasa!

articol publicat în august 3, 2021

Platforma online „Drumul National 76” anunță că pe DN76, între Oradea și Deva, mai există doar patru semafoare: Unul la podul de la Cărpinet, două la Criștioru de Jos și unul la ieșirea din Leasa!.

„Pe scurt, azi 2 august pe DN76, între Oradea și Deva mai exista patru semafoare, unul la podul de la Cărpinet, două la Criștioru de Jos și unul la ieșirea din Leasa! Se pare că în zilele următoare scăpăm de semaforul de la Cărpinet și de primul din Criștior! În rest se mai lucrează cu dirijare la paleta între localitățile Răbăgani și Ceica, izolat și în zona Hidișel! Mai lipsesc marcajele și ar fi ok calea de rulare” au anunțat cei de la Drumul National 76.

sursă foto: Drumul National 76

De asemenea este bine de știut pentru participanții la trafic că „cel mai însemnat progres a fost constatat la primul semafor de la Criștioru de Jos, cel dinspre Stei. S-a turnat asfaltul și pe cealaltă bandă, acolo unde era caseta deschisă, însă mai e de lucru la podul de la intrarea în localitate și la șanțuri”.

sursă foto: Drumul National 76

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *