Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Deputatul Pollyanna Hangan vine mâine la BRAD: „Voi participa la discuțiile cu brădenii” Cum vă puteți înscrie la audiențe?

articol publicat în august 4, 2021

În această seară, deputatul USR Plus Pollyanna Hangan a anunțat că mâine vine la Brad pentru a participa la discuțiile cu brădenii alături de Raul Matei.

Vă reamitim, în luna mai, USR Plus Brad a stabilit astăzi un calendar de audiențe al consilierilor locali cu brădenii, audiențe care vor avea loc în Sala Consilierilor de la Casa de Cultură Brad.

„Dragi brădeni, întotdeauna am considerat că vocea dumneavoastră trebuie auzită și trebuie să conteze în dezvoltarea municipiului nostru. Am luat la pas străzile orașului, v-am întâlnit, am povestit, v-am ascultat necazurile, dar și bucuriile și soluțiile transmise. Am transmis mai departe ideile pe care ni le-ați oferit. Bineînțeles, dialogul trebuie să fie permanent, nu canalizat doar pe campaniile electorale. Acesta este unul din motivele pentru care consilierii locali ai USR-PLUS au decis să stabilească un calendar de audiențe. Acestea vor avea loc la Sala Consilierilor de la Casa de Cultură Brad, de pe Strada Independenței.

Aceste audiențe vor fi dublate și de vizitele noastre pe străzile pe care locuiți, pentru o și mai bună comunicare. Noi vă așteptăm cu drag pentru a vedea împreună cum pot fi rezolvate problemele dumneavoastră și cum putem avea un municipiu demn de secolul 21” au anunțat în mai cei de la USR Plus Brad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *