Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Silviu Ponoran, Cristian Dan Pașca și Cristian Albu intră în competiția din PNL Alba și își doresc să fie vicepreședinți!

articol publicat în august 4, 2021

Spectacol total în cadrul PNL Alba după ce și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și-a depus candidatura la președinția PNL Alba, în competiție cu omul cu care a câștigat numeroase bătălii electorale, fostul primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

În această competiție, primarii din Câmpeni, Abrud și Zlatna nu stau deoparte, cei trei candidând pentru funcții de vicepreședinte:

  • PONORAN SILVIU Vicepreședinte pentru Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt
  • PAȘCA CRISTIAN DAN Vicepreședinte pentru Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene
  • ALBU CRISTIAN ALEXANDRU Vicepreședinte pentru Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni

Interesant este faptul că primarul din Baia de Arieș, Traian Pandor, a ales să stea departe de această competiție. De asemenea este nici deputații Florin Roman și Corneliu Olar nu și-au depus candidaturi.

Alegerile pentru șefia PNL Alba vor avea loc vineri, 6 august, iar la acest scrutin sunt așteptați numeroși lideri naționali, în frunte cu președintele PNL, Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *