Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O cisternă cu lapte s-a răsturnat de pe A1 în zona Ilia: Pompierii sunt prezenți, 20.000 de litri de lapte s-au scurs din cisternă!

articol publicat în august 5, 2021

O cisternă cu lapte s-a răsturnat de pe A1 în zona Ilia: Pompierii sunt prezenți, 20.000 de litri de lapte s-au scurs din cisternă!

„Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile.

Şoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Concomitent echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.

În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol.

Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului” au anunțat cei de la ISU Hunedoara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *