Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un bărbat din Roșia Montană a fost reținut de poliție după ce și-ar fi lovit fosta iubită, i-ar fi rupt hainele și ar fi amenințat-o cu moartea

articol publicat în august 6, 2021

Poliţiştii din Roșia Montană au reţinut un bărbat din localitatea Dăroaia, după ce și-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, fosta concubină, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Gura Roșiei.

„La data de 5 august 2021, poliţiştii din Roșia Montană au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Dăroaia, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data 5 august 2021, în jurul orei 15.50, în  timp ce se afla pe o stradă din localitatea Gura Roșiei, și-ar fi lovit fosta concubină, i-ar fi rupt hainele și ar fi amenințat-o, cu moartea, tulburând ordinea publică.

În cursul zilei de azi, 6 august, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale” au anunțat oficialii IPJ Alba.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *