Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Analiză post inundații a străzilor centrale din Câmpeni și zona Parcului

articol publicat în august 6, 2021

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, a anunțat astăzi, că în ultimele zile a fost într-o vizită de lucru cu angajați din Primărie și o echipă de specialiști, pe străzile centrale din orașul nostru și în zona Parcului.

„Am vrut să vedem problemele tehnice care apar în urma ploilor torențiale în zona de centru, unde se acumulează foarte multă apă, ceea ce creează disconfort atât localnicilor cât și autovehiculelor.Împreună am identificat soluții pentru a remedia aceste probleme.

Totodată am identificat și soluții pentru a remedia alte detalii de natură tehnică, în ceea ce privește proiectul de reabilitare a centrului civic, de amenajare a Parcului din centrul orașului nostru.

Nu ne putem permite ca pe bani publici, banii noștri, să avem o lucrare necorespunzătoare și care în final, să nu satisfacă atât din punct de vedere tehnic cât și estetic toate cerințele.

Sunt de părere că întotdeauna trebuie luate în calcul soluțiile date de mai mulți specialiști și iimplementată cea mai bună” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *