Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarii din Câmpeni și Zlatna au fost aleși vicepreședinți PNL Alba: Primarul de Abrud a fost învins de Prefectul de Alba

articol publicat în august 7, 2021

Primarii din Câmpeni și Zlatna, Cristian Dan Pașca și Silviu Ponoran, au fost aleși vicepreședinți PNL Alba la alegerile județene organizate ieri.

Primarul din Câmpeni, nu a avut contracandidat și a câștigat postul cu 362 de voturi.

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, l-a învins pe viceprimarul din Ocna Mureș, Pavel Podariu, cu 254 la 136 de voturi și a devenit vicepreședinte pentru Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt.

Primarul din Abrud, Cristian Albu a fost învins de Prefectul de Alba, Nicolae Albu, cu scorul de 238 la 146 de voturi și a pierdut poziția de vicepreședinte pentru Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale și grupuri de cetățeni.

Primarul din Avram Iancu, Heler Sandu, a invins-o pe Mocan Maria Mirela, la limită cu 192 la 190 de voturi, cei doi concurând pentru poziția de Vicepreședinte pentru Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport.

Primarul din Sălciua, Vasile Lombrea, singurul edil prezent la protestul legat de starea DN75 „Drumul Rușinii” nu a fost ales membru al biroului județean.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *