Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

CERT Transilvania a ajuns din nou la Sohodol cu 5 tone de alimente, apă, îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier și aparatură electrocasnică

articol publicat în august 8, 2021

CERT Transilvania a ajuns din nou la Sohodol să-i ajute pe moții afectați de inundații din zonă cu 5 tone de: alimente, apă, îmbrăcăminte, încălțăminte, detergenți și soluții de curățat, găleți și unelte pentru construcții, mobilier și aparatură electrocasnică.

„Acolo unde viiturile au pus la pământ gospodării și agoniseli de-o viață. Acolo unde moții harnici au pus mâna pe lopată și readuc la viață tot ceea ce a fost distrus de apă. E adevărat, munca e grea și de durată însă noi am promis să fim alături de acești oameni vrednici. Așa că astăzi am revenit cu 5 tone de: alimente, apă, îmbrăcăminte, încălțăminte, detergenți și soluții de curățat, găleți și unelte pentru construcții, mobilier și aparatură electrocasnică. O mână de ajutor oferită atunci când e mai mare nevoie, un pas înainte făcut împreună, un strop de speranță. Pentru că așa suntem noi la CERT Transilvania” au anunțat inimoșii salvatori de la CERT Transilvania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *