Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Începând de luni, 9 august, programul centrului de vaccinare din Gilău se modifica

articol publicat în august 8, 2021

Începând de luni, 9 august, programul centrului de vaccinare din Gilău se modifica.

„În cadrul întâlnirii de lucru avute de preşedintele nucleului local de coordonare viceprimar ing.Okos Carol cu medicul coordonator al Centrului de vaccinare Gilău, dr. Neciu Cristian-Vasile, s-a constatat o scădere bruscă a numărului de vaccinări administrate in cadrul Centrului de vaccinare Gilău, respectiv în luna iulie pe parcursul a 27 schimburi a câte 6 ore au fost înregistrate un număr de 215 persoane vaccinate (ceea ce înseamnă o persoană vaccinată la 45 minute).

Drept urmare, s-a considerat că este necesară optimizarea (reducerea) programului de lucru al centrului agreându-se modificarea programului de vaccinare începând cu data de 09.08.2021 după următorul program:

  • Luni, între orele 08.00-14.00
  • Miercuri, între orele 14.00-20.00
  • Vineri, între orele 14.00-20.00

Ca urmare însă a adresei Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea nr. 2858/03.08.2021 este interzisă modificarea programului de lucru a Centrelor de vaccinare înainte ca aceste schimbări să fie operate în Platforma Naţională de programare a vaccinării.

Vă rugăm deci respectuos, ca în cazul în care agreaţi propunerea noastră, să întreprindeți diligenţele necesare în vederea operării modificărilor respective în Platforma Naţională de programare a vaccinării, anunțându-ne cu celeritate despre posibilitatea modificării programului Centrului de vaccinare Gilău” a anunțat viceprimarul din Gilău, Carol Okos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *