Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

START SMIDA, o competiție de alergare montană care se desfășoară în Parcul Natural Apuseni!

articol publicat în august 10, 2021

START SMIDA (Smida Trail, Adventure Run in Transylvania) este o competiție de alergare montană care se desfășoară în Parcul Natural Apuseni, Transilvania.

„Competiția aflată la a patra ediție creează o simbioză între iubitorii de natură, sport, cultură și distracție.

START SMIDA este o oportunitate excelentă pentru concurenți, familiile și prietenii lor pentru a petrece împreună o zi de vară sau chiar o mini vacantă la munte, de a se relaxa, de a profita din plin de aerul oxigenat din Parcul Natural Apuseni și de a face mișcare.

Curse pentru adulți și copii:

  • Smida Trail Run – 26 km
  • Adventure Run – 11 km
  • Lecom Kids Run – 400-800 m

Desfășurarea probelor: Pe perioada concursului și la START nu este obligatorie masca. Se va păstra distanță de 2 m, se va pleca în grupuri de câte 10 alergători, iar cronometrarea se face ținând cont de timpul înregistrat între Start și Sosire.

Vă informăm că masca de protecție este obligatorie în momentul ridicării kitului de participare și în zonele comune, aglomerate, cu păstrarea distanței minime de 2 m între participanți.

Cursele sunt deschise tuturor doritorilor, respectând criteriile și condițiile impuse de organizator. Toate categoriile de vârstă vor avea același start. Clasamentul va fi făcut pe grupe de vârstă.

Înscrierile sunt deschise: https://atleticcluj.ro/smida-21…/inscriere-start-smida/

Sponsori: Röfix, Hasit, Arobs, Decathlon Romania, Lecom, Ambart, Napofarm, Trasmec Production RO, ACS Industries Europe, AQUAVIA

Parteneri: Primaria Beliș ~ Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Cluj ~ Federația Română de Atletism ~ Parcul Natural Apuseni ~ Salvamont Salvaspeo Vlădeasa ~ Salvamont Salvaspeo Doda Pilii ~ Salvamont Salvaspeo Cluj ~Sports Festival ~ HIRSCH Porozell ~ My-Run.ro

Pentru mai multe detalii, click aici!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *