Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Focuri de armă în Băișoara! De ce a fost încătușat și reținut un tânăr de 24 de ani din Băișoara?

articol publicat în august 11, 2021

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din comuna Băișoara, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 10 august a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii l-au depistat pe tânăr în timp ce se deplasa, cu autoturismul, pe DJ 107M, în localitatea Băișoara, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul.

În timp ce tânărul era condus spre autospecială pentru conducerea la sediul unității de poliție, acesta a încercat să se sutragă măsurii, fugind, însă unul dintre polițiști, după somare, a efectuat două focuri de armă în plan vertical, determinându-l pe cel în cauză să se supună măsurii de conducere.

În cauză a fost intocmit un dosar de cercetare penală, tânărul fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *