Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Se efectueaza lucrări de întreținere pe un sector al drumului județean 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G)

articol publicat în august 11, 2021

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe un  sector al drumului județean 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G).

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Fiind un drum care străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement, am decis să intervenim pe acest drum județean în regim de urgență. Lucrările vor contribui la îmbunătățirea circulației autovehiculelor și la scurtarea timpilor de transport“.

Astfel, între pozițiile kilometrice 0 și 9+560, se află în plină derulare, pe sectoare, lucrări de lărgire a căii de rulare de la 4 la 6 metri, respectiv de reprofilare cu așternere de piatră cilindrată. De asemenea, în cadrul acestor intervenții se vor reabilita mai multe podețe, decolmata șanțurile și executa defrișări și tăieri de vegetație.

La finalul acestor lucrări, în funcție de resursele financiare alocate, pe acest sector de drum urmează să fie turnat un strat de covor asfaltic, astfel încât drumul județean 103 Z să fie integral asfaltat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *