Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

În apărarea lui Cîțu, Florin Roman dă vina pe Ludovic Orban pentru dezvăluirea privind arestul lui Cîțu din SUA

articol publicat în august 12, 2021

Premierul Florin Cîțu a fost condamnat în SUA, la 2 zile de închisoare, pentru că a condus beat. În urmă cu 2 decenii, pe când se afla la studii în Statele Unite, acesta ar fi fost condamnat la 2 zile de închisoare, după ce ar fi fost surprins la volan, băut sau sub influența altor substanțe.

În apărarea premierului Florin Cîțu, a sărit astăzi, deputatul de Alba, Florin Roman care dă vina pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru dezvăluirea privind arestul lui Cîțu din SUA.

„Nu am nici cel mai mic dubiu în privința sursei scandalului Florin Cîţu! Și nici a momentului ales de Ludovic Orban și al echipei lui! Înainte de acceptarea moțiunilor care se confruntă în congres!

Atunci când Ludovic Orban anunța “Festivalul democrației” spuneam în interiorul partidului că va fi o încleștare în toată regula, în care vor fi folosite toate mijloacele permise și nepermise.

Știam ca toți cei care vor susține altceva decât Orban vor fi linșați mediatic de oamenii lui! Și așa s-a întâmplat de la Emil Boc, Gheorghe Flutur, Rares Bogdan, subsemnatul și toți cei care nu l-au susținut pe Orban.

Unii din cei care l-au susținut inițial au fost transformați în penali, doar după ce au anunțat susținerea pentru Cîțu!

Amintiți-vă prima declarație mizerabilă venită din partea lui Antonel Tănase despre unii din colegii care au fost la lansarea candidaturii premierului: “trădători și lichele”!

Ludovic Orban nu si-a dorit un alt candidat la șefia PNL! Ne-a spus-o de mai multe ori! Dar îl are! Cu exceptia celor care încă cred în el si a echipei lui, mulți dintre ei dependenți politic de soarta liderului, Ludovic s-a izolat în propriul partid. Și atunci a întărâtat baza împotriva liderilor atât de dragi lui, la momentul în care îi erau alături.

Atacurile zilnice la adresa premierului PNL, dar și ultimul episod pe care l-a coordonat împotriva lui Florin Cîțu, nu îi aduc simpatie în PNL. Dimpotrivă! A fost mult mai eficient decât PSD, lovind din interior ca principal opozant al guvernului PNL.

Am cerut colegilor mei sa nu răspundem la atacurile la persoana, sa nu căutam scheleții îngropați, cu mașina, în drumurile Moldovei sau în fața Palatului Cotroceni.

Văd însă ca dosarul cu șina mai este folosit ca arma politică! Oamenii vechi nu se pot desprinde de practicile din trecut. Ar fi vrut să continue în fruntea PNL la masa verde.

Florin a greșit evident conducând în studenție sub influența băuturilor alcoolice. La fel ca George Bush, fost senator si presedinte al SUA. Ca mulți alți senatori si congresmeni.

Asumarea greșelii este însă un semn ca putem sa reparam ce am greșit. Însă un caracter ranchiunos si răzbunător nu mai poate fi rezolvat!

Unii se agață de scaunul puterii. Alții nu au nimic de pierdut. Dar, PNL trebuie protejat de atacurile interne. Sunt cele mai nocive!” a scris Roman pe o rețea de socializare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *