Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Kickboxing internautic la Huedin: Consilierii Oana Goga și Calin Bebe Achim versus primarul Mircea Moroșan

articol publicat în august 14, 2021

La asta chiar nu ne-am așteptat. De obicei edilul Huedinului, Mircea Moroșan, ignora atacurile online ale opoziției, însă în ultimele ore a ieșit public și a răspuns unor acuzații.

Interesante sunt și croșeele consilierilor Oana Goga și Calin Bebe Achim care-i fac marcaj strâns primarului, o situație poate ușor neobișnuită în Huedin, în condițiile în care organizația locală a PSD a lâncezit în ultimii ani, însă se pare că candidatura lui Sabin Demea la primărie a energizat-o, la fel și viața politică din Țara Călatei.

„Știați că, reamenajarea gării orașului Huedin a fost inclusă în planul strategic de dezvoltare urbană cu finalizare în anul 2020?

Se fac planuri peste planuri de mobilizare urbană, Huedin se schimbă pe hârtie.

Îi recomand primarului orașului Mircea Morosan să consulte un medic, cine știe, poate află că ar avea început de demență, altfel nu văd această discrepanță majoră între realitate și aceste planuri de urbanism. Cum poți să promiți astfel de irealități?

Ați fost prostiți din nou de o administrație coruptă, al cărui ultim scop este să vă fure. Puteți desigur participa la ședințele de consiliu. De ce nu vă adunați niște cetățeni ai orașului cu intenții bune la fiecare ședință de consiliu pentru ai lua pe acești corupți la întrebări? Să vedeți și voi cum se votează proiectele, cum decurg ședințele, astfel încât să le puneți bețe în roate?

Vă este frică să mergeți? Nu vă fie, aveți acest drept de prezență la ședințe.

Am atașat linkul cu planul de urbanism 2015-2020. Cât din planul de urbanism se regăsește în realitate?” a scris Cody Barbu în grupul de FB Cetățeni din Huedin. (click aici – planul de urbanism)

Ulterior, consilierii locali social-democrați au comentat la respectivul post:

Calin Bebe Achim: „La noi s-a instaurat un fel de dictatură. Lucrez la un jurnal al primelor 300 zile de când sunt în Consiliul local și o să vă arăt caracatița ce s-a format în decurs de 12 ani în Primăria Huedin. Amenințări, parandărături, promisiuni, licitații, mulți bani publici. Și sincer la 80% dintre cetățeni le este frică să nu supere pe X. Merg pe premisa mai rău să nu fie. Păcat de oraș, păcat pentru locuitori, nu au unde să iasă, merg în „satul” vecin la bazin, ne prostesc că ne fac o pistă de biciclete, ne prostesc că ne fac centura ocolitoare, ne prostesc că ne fac TETAROM X, ne prostesc că firmele din Anglia ne bat la ușă să investească în oraș, și la noi încă maidanezi dorm în parcul din fața primăriei, gunoi și iarbă necosită, în Primărie toti sunt inspectori. Au cumpărat 100 de pubele de gunoi la începutul anului și nu au om să le pună la locații, ne bucurăm că ne bagă canalizare și apă în 2021, avem prețul /mc de gaze dublat de la începutul anului. Si ne si lăudăm că Huedinul e Poarta Apusenilor, avem view extraordinar la intrarea dinspre Oradea”.

Cel mai spumos a fost dialogul dintre Oana Goga și Mircea Moroșan:

Oana Goga: „Minciuni peste minciuni. Oare cetățenilor din Huedin le plac minciunile? Eu cred că nu. Vizionați ultima ședință de consiliu să vedeți ce spune primarul „nostru drag” despre pista de biciclete. O promite de nu știu câte mandate dar pas.

Și să nu uităm că a câștigat alegerile datorită UDMR, ei neavând candidat. Valoarea lui se vede în alegerile pentru senat! Aproximativ 700 de voturi”.

Mircea Morosan: Oana Goga, sunt convins că la valoarea ta la următoarele alegeri vei face mult peste 1.000 de voturi chiar fără UDMR! Îți doresc succes!

Oana Goga: Mircea Morosan, am uitat. Subiectul despre senat este dureros pentru dumneavoastră.

Mircea Morosan: De loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *