Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Iustin Cionca: „Cununița” a devenit un etalon de promovare a tradițiilor și folclorului arădean

articol publicat în august 14, 2021

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, prezent la aniversarea a 20 de ani de activitate a ansamblului folcloric “Cununița” a declarat că ansamblul folcloric a devenit un etalon de promovare a tradițiilor și folclorului arădean.

„Am plăcerea să particip, astăzi, la Sebiș, la o frumoasă sărbătoare, cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate a ansamblului folcloric “Cununița”. Prin pasiunea și profesionalismul coordonatorului Ioan Dărău, „Cununița” a devenit un etalon de promovare a tradițiilor și folclorului arădean, o mândrie și un reper cultural al județului nostru. Acești ani de muncă, seriozitate și devotament au consacrat acest ansamblu nu doar la nivel local, ci și național și internațional.

Felicitări Ioan Dărău, felicitări fiecărui membru al acestui ansamblu, dar și părinților, sponsorilor și tuturor care au sprijinit activitatea „Cununiței”, pentru implicarea și pasiunea de care dau dovadă. La mulți ani ansamblului folcloric Cununița!” a comentat momentul festiv, liderul județului Arad, Iustin Cionca.

Având în vedere participarea la evenimentul din Sebiș, Iustin Cionca a mai precizat că face echipă cu primarul Cristian Feieș în modernizarea orașului Sebiș: În calitate de președinte al Consiliului Judetean Arad, fac echipă cu primarul Cristian Feieș în modernizarea orașului Sebiș. Am discutat Strategia de dezvoltare locală a orașului pentru perioada 2021-2027, proiecte bune, pe care îmi doresc să le includem și în strategia Consiliului Județean. Sunt partenerul tuturor primarilor din județ, pentru că îmi doresc o dezvoltare unitară a județului Arad și investiții care să contribuie la calitatea vieții arădenilor”.

1 thought on “Iustin Cionca: „Cununița” a devenit un etalon de promovare a tradițiilor și folclorului arădean

  1. păcat de talentul celor de la cununita care se lasă minjiți de politicii actuali,…Cionca face din asta campanie pentru PNL,…un fost PDLIst care se vrea tot timpul la butoane, gereață produce.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *