Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Laurențiu Nistor: În cel mai scurt timp, pe drumurile care asigură accesul în Geoagiu-Băi vor începe lucrări de modernizare

articol publicat în august 14, 2021

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, prezent astăzi la deschiderea evenimentelor prilejuite de Ziua Orașului Geoagiu care se desfășoară sub genericul Festivalului de Folclor al Românilor de Pretutindeni „Ileana Rus”, a anunțat că în cel mai scurt timp, pe drumurile județene care asigură accesul spre stațiunea Geoagiu-Băi vor începe ample lucrări de modernizare, finanțate din fonduri europene.

„Ne preocupă în mod deosebit dezvoltarea turismului în această zonă, de aceea, în cel mai scurt timp, pe drumurile județene care asigură accesul spre stațiune vor începe ample lucrări de modernizare, finanțate din fonduri europene. Pe Culoarul Mureș Nord vor fi modernizate cinci drumuri județene în lungime totală de peste 65 km. Este cel mai amplu proiect de infrastructură rutieră din ultimii ani!

Îl felicit pe Vasile Cărăguț pentru tot ce face ca primar și îl asigur de întregul sprijin al Consiliului Județean Hunedoara” a anunțat Laurențiu Nistor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *