Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Nicolas Ciubotaru solicită demisia președintelui Consiliului Elevilor din județul Hunedoara

articol publicat în august 19, 2021

Nicolas Ciubotaru, președintele Consiliului Elevilor de la Liceul Teoretic “Avram Iancu” din Brad și vicepreședinte al Consiliului Elevilor din județul Hunedoara, ne-a trimis în această seară un punct de vedere, vizavi de situația Consiliului Elevilor din județul Hunedoara.

„Lukas Hangan președintele actual a CJE HD, este contestat de o parte din noi, cei care mai suntem activi și avem dorința de implicare în reprezentarea elevilor hunedoreni.

Acesta de la preluarea mandatului a avut alte interese decât cele pe care i le cere funcția ocupată, acesta este mai activ în mediul politic decât cel a reprezentării elevilor, fapt care nu e normal in Consiliul Elevilor. I-a fost atrasa atenția și din partea CNE. Acesta nu se mai implică si nu mai răspunde problemelor elevilor fiind ocupat și focusat pe alte probleme de alta natură. La nivel de reprezentare noi avem foarte multe cereri și proiecte de la Consiliul National al Elevilor, pe care acesta nu ni le-a transmis, ba chiar e prima data când CJE HD nu a participat la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor, iar Lukas ne-a transmis de mult timp ca este ,,sătul” si ca vrea să se retragă. Dar pana când se va retrage, Lukas v-a duce CJE HD într-un stadiu foarte rău prin continuare lipsei de interes.

Niciodată de când e CJE HD, acesta nu a fost într-un stadiu mai avansat de ,,moarte clinica” cum este acum, mai ales ca e in apropierea începutului de an școlar. De aceea eu Nicolas Ciubotaru in calitate de Vice președinte al CJE HD împreuna cu o parte importantă a Biroului Executiv si a Consiliului Județean al Elevilor HUNEDOARA, i-am cerut demisia, am apelat și la Conducerea Consiliului Național al Elevilor care a răspuns foarte prompt în vederea soluționării problemelor” ne-a precizat Nicolas Ciubotaru care se pare că este susținut și de Raul Drăgan, secretar al CJE HD și de alți membri ai CJE HD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *