Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

CACAX: Va curge lapte și miere în zona Brad. Ne listăm la bursă și înființăm de la Rovina – CACAX Airlines!

articol publicat în august 19, 2021

Recent, fosta societate CACAX, actuală Dark Moon Pig, a anunțat că dorește să se listeze la bursă, prezentând într-un mod spectaculos și absolut sigur finalizarea construcției unui aeroport din aur la Rovina și înființarea unei companii aviatice – CACAX Airlines, cu deviza „când vor zbura porcii”.

Listarea la bursă este un pas în față, prin care cei de la CACAX încep să strângă fonduri, lire turcești, pentru mărețul proiect și să-i asigure pe toți posibilii investitori că există undă verde pentru lansarea porculeților din aur.

„După ce boșii societății CACAX s-au implicat în susținerea echipei de oină locală din „Liga Cea Mare” (cu mătănii ca la anul să revină în bezna ligii a IV-a) și parțial s-au pus pe câteva activități de igienizare locală, cei de la CACAX au trecut la un alt nivel anunțând că-și doresc listarea la bursă.

Vă dați seama ce ne-am bucurat noi, băieșii, că la Rovina se va construi un aeroport din aur și vom cunoaște străinezi sau vasluieni care vor munci 12 ani la o societate listată la bursă, solidă din punct de vedere financiar, precum zborul porcilor deasupra Țării Zarandului” a declarat o sursă din intelligence-ul localității Rovina, pentru Apuseni Info.

Articolul de față este un pamflet, cu aromă de realitate 🙂

1 thought on “CACAX: Va curge lapte și miere în zona Brad. Ne listăm la bursă și înființăm de la Rovina – CACAX Airlines!

  1. Vali Verdes spune:

    de la mandria Tarii Zarandului la echipa de oina locala din
    ‘Liga Cea Mare” (apropo, cea se3 scrie fara majuscula) e o mare diferenta de opinie, nu credeti? In legatura cu celelalte proiecte in desfasurare ale celor pe care ii huliti, bine ca v-ati implicat voi sa ajutati.
    Atat am avut de spus. De dat cu piatra e usor si se stie ca noi romanii suntem foarte tari la caterinca.
    Un cititor oarecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *