Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Polițiștii din Galda de Jos au reținut 4 tineri din Ighiu, care sunt cercetați pentru scandal, lovire și distrugere!

articol publicat în august 19, 2021

Patru tineri din comuna Ighiu au fost reținuți de polițiști. Sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și distrugere, după ce, pe fondul consumului de alcool, au provocat un scandal, s-au agresat reciproc și au distrus un autoturism. 

La data de 18 august 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, toți din comuna Ighiu, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire. Doi dintre aceștia sunt cercetați și pentru distrugere.  

Se pare că, în seara zilei de 17 august, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice     într-un local public din comună, între cei 4 ar fi avut loc discuții contradictorii, iar în timp ce erau în zona parcului din comuna Ighiu, s-ar fi agresat reciproc. 

Ulterior, cei 4 s-ar fi deplasat în cartierul în care locuiesc, unde ar fi continuat scandalul, iar doi dintre ei ar fi lovit, cu o țeavă metalică, un autoturism.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *