Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vești bune pentru Aurul Brad: 400 de scaune pentru fani! Din 2022 vor fi alocate mai multe fonduri de la bugetul local!

articol publicat în august 19, 2021

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, prezent la emisiunea INTERES LOCAL, de la ServusHD TV, a anunțat că din 2022 echipa va primi fonduri „suficiente” de la bugetul local (n.r. în acest an, la data conceperii bugetului pe 2021, echipa nu era promovată în Liga a III-a) și că până în toamnă vor fi instalate în tribună circa 400 de scaune, conform cerințelor Federației Române de Fotbal.

„Reparăm stadionul municipal din Brad pentru că începând din sezonul competițional 2020/2021, Clubul Sportiv Armata Aurul Brad evoluează în Liga a III-a.

Condițiile pentru participare în Liga a III-a impuse de către Federația Română de Fotbal sunt foarte serioase, printre care și amenajarea corespunzătoare a unui anumit număr pe scaune de la tribune.

Am început să montăm scaune la anumite tribune. În perioada imediat următoare, nu reușim până în data de 28 august când începe prima etapă, dar vom reuși să amenajăm câteva sute de locuri pe tribuna (n.r. până în septembrie – octombrie) în condiții de siguranță, pentru că marea problemă era, că erau niște confecții metalice, de pe vremea Întreprinderii Miniere Barza, făcute de mineri atunci și care erau făcute cu lemne. Era un pericol ca oamenii să cadă de pe aceste tribune.

Eu sper la 400 de locuri în tribună. Un anumit număr de locuri îl au deja de acum.

Investiția este din bugetul local și foarte important, sponsorii! Am beneficiat de sponsorizări din partea unor societăți și le mulțumesc pe această cale, fiindcă echipa Aurul Brad a evoluat în Liga a IV-a și a reușit să promoveze în Liga a III-a.

Echipa este susținută de către Asociația Sportivă Armata Aurul Brad. Asociația are fonduri limitate, pentru că membri asociației au bani foarte puțini. Am susținut din bugetul local în baza legii 350, finanțarea pentru evoluția în Liga a IV-a și acum ei au intrat în Liga a III-a, unde costurile sunt foarte mari.

Am beneficiari de sponsorizări din partea unor sponsori și le mulțumesc pe această cale, firme private, persoane fizice și mai avem nevoie. Fac și pe această cale un apel la cei care iubesc fotbalul la Brad, să sprijine în continuare pentru a trece în anul următor. Sunt foarte multe etape acum până în luna decembrie și să trecem în anul următor, pentru că în 2022 vom încerca să alocăm din bugetul local sume suficiente” a anunțat primarul Bradului, Florin Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *