Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Polițiștii din Alba au povestit cu copii din tabăra de la Cetea despre prevenirea violenţei, a furturilor și accidentelor!

articol publicat în august 21, 2021

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia și polițiștii Serviciului de Ordine Publică s-au întâlnit cu copiii care se bucură de vacanță în tabăra de la Cetea.  

Au fost dezbătute teme privind prevenirea violenţei, a furturilor și accidentelor rutiere, iar specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia le-au prezentat consecințele devastatoare ale consumului de droguri.

De la întâlnire nu au lipsit Cex și Asada, doi ciobănești germani folosiți în activitatea de patrulare, care, împreună cu conducătorii lor, au făcut mici exerciții demonstrative, spre deliciul copiilor care i-au răsplătit cu aplauze și mângâieri.  

Până la sfârșitul vacanței de vară, poliţiştii vor continua să desfăşoare activităţi de informare şi în alte locuri de agrement sau de petrecere a timpului liber din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *