Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un membru USR Brad, implicat într-un incident rușinos în centrul Bradului!

articol publicat în august 21, 2021

Ieri, jurnaliștii de la hd24.ro au prezentat într-un material cum două femei s-au luat la bătaie în centrul municipiului Brad, videoclipul fiind preluat de pe un cont de facebook.

Conform surselor Apuseni Info, una dintre „combatante” este membră a Comisiei de Arbitraj a USR Brad, aleasă în luna iunie.

Apuseni Info consideră că filmul este mult prea obscen pentru publicare – aveți aici link-ul și nereprezentativ pentru politica locală din Brad.

Redacția noastră a contactat conducerea USR Brad pentru o poziție oficială vizavi de acest comportament, care a precizat că sunt acțiuni private, nepotrivite, acțiuni pe care USR Brad nu le aprobă.

3 thoughts on “Un membru USR Brad, implicat într-un incident rușinos în centrul Bradului!

  1. Adriana Palievici spune:

    Nu le cunosc numele si totusi stiu cine sunt acestea : doua capre care sar mai sus una decat cealalta … doua nesimtite care-si infig mana in parul celeilalte…ASA au vazut acasa la mama si la tata…at au elevin capul lor de turturici care au luat de dimineata o dusca de alcool odata cu cafeaua … Au lipsit amandoua de la lectiile de comportare civilizata… Exemplu rusinos pentru copiii care le-au vazut cat si pentru ceilalti oameni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *