Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Iulian Balaj: Ștrandul orașului Ștei este în execuție și va fi finalizat anul viitor

articol publicat în august 23, 2021

Primarul din Ștei, Iulian Balaj, a anunțat duminică că ștrandul orașului Ștei este în execuție și va fi finalizat anul viitor.

„Acest proiect important pentru orașul nostru va fi finalizat anul viitor, iar până atunci vom încerca să realizăm și rețeaua de aducțiune a apei geotermale din forajul F 3010, care a fost pus recent în producție și pentru care, primăria a depus documentele de obținere a licenței de exploatare pentru această resursă.

Zona de agrement va cuprinde cele două bazine de înot existente, (unul pentru adulți și unul pentru copii), care se vor reabilita, un teren de beach volei, un spațiu pentru joacă destinat copiilor, o platformă pentru fitness în aer liber, zone verzi și alei pietonale.

Clădirea administrativă va fi compartimentată astfel încât va avea o sală multifuncțională, un bazin de înot acoperit, un cabinet medical, grupuri sanitare, vestiare cu dușuri, atât pentru femei cât și pentru bărbați, precum și mai multe holuri de acces și comunicare între aceste săli.

Proiectul prevede și o centrala termică, amplasată într-o clădire distinctă, ce va asigura atât încălzirea spațiilor, cât și a apei din bazinele de înot” a anunțat Iulian Balaj.

Construcția ștrandului este inclusă în proiectul ,,Zonă de recreere – Centru Multifuncțional Recreativ” de la Ştei, valoarea acestui contract depășind cu mult bugetul de venituri proprii al orașului Ştei pentru un an.

Proiectul este derulat prin Programul Operational Regional, Axa 13 „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România”, având o valoare de 7.222.658,56 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *