Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Drumul județean Remeți – Valea Drăganului este revendicat de Mang: „În septembrie 2020 drumul era terminat”

articol publicat în august 23, 2021

Săptămâna trecută, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, a anunțat că lucrările de modernizare pe Drumul Județean 108K, între localitatea Remeți și limita dintre județele Bihor și Cluj (Valea Drăganuului), au fost finalizate.

Între timp, președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, i-a urechiat pe liderii județeni, precizând că în septembrie 2020 drumul era terminat, doar că a fost amânată recepția pentru ca liberalii să spună că ei au terminat drumul.

„Văzând ca unii se laudă cu finalizarea înainte de termen a drumului județean Remeti – Valea Drăganului, fără a spune că în septembrie 2020 drumul era terminat, asfaltat și se circula pe el fără probleme, doar că a fost amânată recepția pentru a spune alții ca ei au terminat drumul, mă simt nevoit să dau mai jos un clip realizat in august 2020!

Filmul l-am prezentat și în câteva postari din septembrie 2020. Atunci mai trebuia doar să se monteze câțiva parapeti, sa se termine câteva șanțuri și să se traseze marcajul. Atunci vă spuneam că drumul poate fi finalizat pana în octombrie 2020, dar noua conducere a dorit să amâne cât mai mult recepția lucrării pentru ca bihorenii să uite când și cine a realizat lucrarea!” a reacționa Mang.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *