Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

USR Brad: Jos cenzura! Matei: „Bolojan primise acest ordin și l-a executat cu zel” Brâdușan: „Cazacu e comunist cu state vechi”

USR Brad este cu tunurile pe primarul Florin Cazacu și pe președintele de ședință, consilierul local Andrei Bolojan. Totul survine după ședința de Consiliu Local „spectacol” de astăzi – (VIDEO) Rupere de nori în Consiliul Local Brad: Replici DURE între Bolojan – Matei – Cazacu. Dorin Sorin David a părăsit sala!

Raul Matei, atac dur la Bolojan: Andrei Bolojan primise acest ordin, l-a executat cu zel. Posibil să îi fie recunoscute meritele din partea partidului,din partea primarului. Posibil, însă pierderea verticalității umane nu o poate compensa nimeni și niciun beneficiu

„Jos cenzura! Jos comuniștii vechi și noi !

În careiera mea profesională, în formarea mea ca ,, individ ” după apelativul cu care mi se adresează domnul primar și care este certificat de președintele de ședință, Andrei Bolojan , în cadrul Consiliului Local al municipiului Brad, niciodată nu am cenzurat pe nimeni. Aici nu mă refer la cenzura pe Facebook, în care tu mă poți înjura, jigni, inventa gratuit lucruri despre mine și eu să nu apelez la instrumentul de protecție oferit.

Nu, mă refer la dialogul cu una sau mai multe persoane. Și har Domnului am interacționat cu cele mai felurite tipologii umane și din cele mai diverse categorii sociale.

Am coordonat echipe de peste 100 de oameni, am interacționat în careiera mea de retail cu mii, zeci de mii de persoane.

Niciodată, dar niciodată nu i-am cenzurat în a-și exprima liber, neîngrădit și într-un mod civilizat punctul de vedere, opinia proprie. Pentru asta s-a murit în ’89, măcar pentru libertatea de opinie.

Am primit informații pe surse din timp că se va încerca cenzurarea mea, punerea pumnului în gură în luările de cuvânt din cadrul lucrărilor Consiliului Local al municipiului Brad. Domnul consiler Andrei Bolojan primise acest ordin, l-a executat cu zel. Posibil să îi fie recunoscute meritele din partea partidului,din partea primarului. Posibil, însă pierderea verticalității umane nu o poate compensa nimeni și niciun beneficiu.

Nu am jignit în luările de cuvânt, am avut o altă viziune, am expus argumentat ce am susținut.

I-am ascultat până la capăt, așa e normal, așa e uman. E despre respectul pe care ți-l acorzi ție în primul rând când faci asta, nu despre respectul pe care îl acorzi interlocutorilor.

Am fost cenzurat de către președintele de ședință proaspăt ales din partea PSD, dl. Andrei Bolojan pe o intervenție a mea legat de modul de atribuire a locuințelor ANL.

NU am fost lăsat să îmi duc punctul de vedere și expunerea până la capăt. Am primit avertisment, prima sancțiune și imediat a doua sancțiune: chemarea la ordine. Domnul președinte de ședință ar fi trebuit să știe în ce condiții se dă avertisment și chemarea la ordine, dar va afla, instituțional. 😉 Biblia consilierului local e una și nu ține loc de interpretare și de funcții votate trecătoare.

Am ridicat problema parțial până să fiu interzis privind modul de acordare ( discreționar, pe simpatii și la limita legii) a acestor locuințe construite din bani publici. Știți și voi ce vedete beneficiază de locuințe în cele 2 blocuri ANL. Nu în totalitate, dar sunt destule cazuri cel puțin discutabile.

Tot voi, din păcate sub protecția anonimatului, mi-ați expus traseul șpăgilor în acordarea preferențială a locuințelor și în ciuda insistențelor mele de a le expune autorităților, ați ezitat.

Tot voi mi-ați spus că sunt apartamente ocupate care stau goale fiindcă cei care le ocupă sunt de ani buni plecați în străinătate.

Tot voi mi-ați spus că sunt apartamente subînchiriate.

Tot voi m-ați întrebat care sunt criteriile de selecție și de acordare. Le cunoașteți voi mai bine, realitatea e cea pe care o vedeți zilnic.

În aceste comisii sociale de analiza și repartizare a locuințelor din fondul ANL fac parte exclusiv oameni din aparatul primarului și 2 consileri PSD. Îi deranjează când cineva ca mine le cere explicații și lămuriri suplimentare.

Am vrut să cer înființarea unei comisii din care să fac parte pentru a verifica toate acestea. Nu am fost lăsat să îmi duc expunerea până la capăt. Știu ei de ce. 😉

Am primit votul a 1145 de brădeni, mult, puțin ? Din punctul meu de vedere chiar nu contează.

Dar primarul susține că voi nu contați, că cei 2699 de brădeni din cei peste 13.000 de alegători care l-au votat pe el sunt mai deștepți și de rasă pură decât voi.

Eu văd altfel lucrurile, fiecare om contează!

Iar dacă i se face o nedreptate, cifrele nu sunt relevante.

Merită orice sacrificiu din partea mea și a colegilor mei.

Merită toate sancțiunile împotriva noastră inventate de ei, cei 2699 de puri.

Dar vocea, prezența, mandatul încredințate de voi nu ni le pot lua! Pot doar să mă suspende 2 ședințe consecutiv, dar tot voi reveni.

Oricum eu de-abia aștept să mă întâlnesc cu verticalitatea, obiectivitatea și consecvența măsurilor punitive ale domnului consiler local, președinte efemer al Consiliului Local al municipiului Brad, domnul Bolojan Andrei” a declarat în această seară, consilierul local, Raul Matei.

Raluca Brandusan, despre primarul Florin Cazacu: Domnul primar e comunist cu state vechi, școlit la,, Cadre PCR” din Timișoara și întărit în focul mineriadelor.

„Se cheamă pe hârtie,, ședință de Consiliu Local”. De fapt este locul în care se pavanează și își umflă mușchii ortacul de primar. Cel care nu acceptă vreun dialog cu opoziția USRPLUS. Care dă cu pumnul în masă și refuză să răspundă la întrebări. Toți cei care au avut de-a face cu el știu asta. Pentru că domnul primar e comunist cu state vechi, școlit la,, Cadre PCR” din Timișoara și întărit în focul mineriadelor. Și comuniștii vorbesc numai între ei, e știut. Domnul primar din lipsă de argumente, amenință și vorbește vulgar. Domnul primar ii acuză pe oponenți, pardon, pe,, indivizii” oponenți de,, circ mediatic” atunci când ii cer transparență. Domnul primar cere schimb de epistole cu opoziția USRPLUS, nemaiacceptând dialogul verbal, capitol la care este clar, în inferioritate.

Și domnul primar încheie ședința, apoteotic, cu vorbele,, Nu-mi pierd timpul cu fraierii ăștia”-adică cei 1145 de brădeni care au votat USRPLUS, fără momeli electorale-de pus în balanță cu cei 2699 de alegători ai primarului, încărcați care-cum înspre vot de aghiotanții lui fideli. 2699 din peste 13000-acesta este primarul „legitim” al brădenilor.

„Nu-mi pierd timpul cu fraierii ăștia”! Oare cu ce și-o pierde timpul, chiar? Sigur nu cu binele Bradului” a comentat ședința de astăzi, președintele USR Plus Brad.

3 thoughts on “USR Brad: Jos cenzura! Matei: „Bolojan primise acest ordin și l-a executat cu zel” Brâdușan: „Cazacu e comunist cu state vechi”

 1. Iubiti Frați Francmasoni…de diverse grade…ați ieșit din obscuritatea templului, iar lumina adevăratelor probleme ale brădenilor vă orbesc…ba chiar mai rău…vă întunecă mințile.
  Păcat de jertfa inaintasilor…TARA ASTA NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ!!!
  Apocalipsa peste voi…și peste noi !

  DOAMNE AJUTĂ !

 2. Moderatorule de la SC NADA PURPLE MEDIA S.R.L,
  cati bani incasezi de la tradatorii astia de tara pentru a le proteja imaginea si a refuza postarea comentariilor adevarate, care arata cine sunt si ce intentii au cei din conducerea municipalitatii bradene ?

  Nu iti este rusine pentru comportmentul tau de slugă?

  Ai tai copii vor trai si ei in tara al carei viitor tu il girezi acum !!! NU GANDESTI DELOC. Minte de furnica marunta!

  SLUGILOR !!! Asta e painea pe care vreti sa o mancati??? RUSINE !!! RUSINE !!! RUSINE !!!

  Si mai ziceti ca sunteti ziaristi..isti…isti..pupincurISTI !

  HAI SICTIR…

 3. Doamna Raluca Cazacu nu este nici comunist Cazacu a fost, este și va fi un pupicurist pe vremea lui Ceaușescu îl pupa ăn fund pe Sicoeie pînă a ajuns cu funcții prin UTC, apoi tot pupicurist pînă a ajuns în organul de partid apoi Fsn-ist pînă a ajuns Lider de Sindicat care împreună cu o altă clică au vîndut la fier vechi o parte din Barza,el are un singur crez să fie doar el și altul nu , el nu este nici comunist ,nici PSD-ist, nici liberal, el nu are crez, nu are demnitate este doar un jeg de cea mai joasă speță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian