Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dan Alexa, antrenorul CSM Reșița, după meciul cu Aurul Brad: „A fost un prim meci foarte greu”

sursă foto: Aurul Brad

articol publicat în august 30, 2021

CSM Reșița este probabil favorita la promovare în Liga a II-a din seria unde joacă echipa fanion a Țării Zarandului, Aurul Brad, în condițiile în care, CSM Reșița a reușit să transfere jucători importanți, cu multă experiență la nivelul eșalonului secund, cel puțin.

După meciul de la Brad, antrenorul Dan Alexa a lăudat formația din Țara Zarandului: „Am avut o posesie de 80%, paradoxal cei din Brad au avut o situație în minutul 44 când puteau să înscrie. A fost un prim meci foarte greu, de obicei primele jocuri sunt grele, iar noi pot spune că suntem o echipă nouă. Au venit foarte mulți jucători noi și încercăm să ne omogenizăm prin rezultate. Aveam nevoie să începem cu dreptul și per ansamblu sunt mulțumit. Felicit echipa din Brad, îi doresc mult succes și sper că va obține rezultate bune. Echipa din Brad a tras foarte mult de rezultat și a avut șansa ei să înscrie” – conform caon.ro

Primul 11 al Aurului Brad a fost: Raț, Lazăr, Șoit, Deak, Miclean, Leucian, Danciu, Leaha, Pașca, Jorza și Tecsi (cpt.). Rezerve: Ilea, Lup, Iga, Filipaș, Rusu, Stănilă, Dărăban, Ursu și Talpaș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *