Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Nicolae Daniel Bota (PNL) a fost ales noul viceprimar al comunei Luncoiu de Jos

articol publicat în septembrie 1, 2021

Nicolae Daniel Bota (PNL) a fost ales noul viceprimar al comunei Luncoiu de Jos.

Bota a fost ales în unanimitate, cu 11 voturi din 11, urmând ca în următorii ani să facă parte din echipa primarului Călin Dud. La ședința consiliului local din Luncoiu de Jos au fost prezenți, împreună cu deputatul PNL – Hunedoara, Vetuța Stănescu, Prefectul Călin Petru Marian, primari și viceprimari liberali din comunele învecinate.

„Îl felicit pe domnul Bota Nicolae Daniel pentru obținerea mandatului și asigur întreaga echipă condusă de domnul Primar Călin Dorin Dud de tot sprijinul meu, atât ca parlamentar, cât și din poziția de președinte al PNL Hunedoara.

Ne vom implica pentru dezvoltarea acestei comunități și sunt sigură că rezultatele vor duce la dezvoltarea acestei minunate comune și cetățenii vor avea în continuare încredere în colegii mei” l-a felicitat după alegere, pe Bota, deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.

Și Prefectul Marian l-a felicitat pe noul viceprimar: „Interesul cetățeanului trebuie să fie pe primul loc în toată activitatea de primar, viceprimar sau consilier local. Sunteți acum în echipă completă și vă doresc să luați cele mai bune hotărâri pentru locuitorii comunei”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *