Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primăria Beiuș vrea Aqua Park cu copy/paste de la Turda: Situația JENANTĂ a fost demascată în Consiliul Local Beiuș!

Un aquapark cu o suprafață de 17 hectare va fi amenajat în municipiul Turda, județul Cluj. Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 22 de milioane de euro, iar finanțarea ar urma să provină din fondurile europene.

În ultima ședință a Consiliului Local Beiuș la proiectul de hotărâre privind aprobarea fazelor de proiectare și temă de proiectare în vederea elaborării documentației tehnico-economice, faza studiul de fezabilitate SF pentru obiectivul de investiții „Complex Agrement Aqua Park”, consilierii USR Plus și ai PSD au luat cuvântul.

Consilierul local Emil Popa a declarat că susține proiectul dar a demascat un micuț plagiat: „Am susținut încă de la început că este un proiect foarte bun și cu siguranță merită să fie implementat, probabil ca va fi depus pe diverse platforme pentru finanțare, și din acest motiv aș sugera o mică corectură, în contextul în care probabil că modelul pentru acest proiect a fost luat de la Turda, la pagina 9 apare acolo la punctul 7 referire la PUZ-ul nucleu numărul 3 turism Turda care probabil ar trebui să dispară, nu are legătură cu Beiușul”.

Ce a răspuns primarul din Beiuș?

„Haideți să fim realiști, colegii din primărie nu au făcut 10 teme de proiectare pentru un Aqua Park. S-au INSPIRAT DE LA ALTE PRIMĂRII” a replicat Popa.

Emil Popa a mai completat că el a semnalat acest mic plagiat nu pentru „bășcălie” sau „copy/paste”, ci pentru a se îndrepta greșeala.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *