Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ora exactă se dă de la Cluj! Cea mai spectaculoasă creștere în 2021: Știri de Cluj – peste 2 milioane de UNICI pe lună!

articol publicat în septembrie 2, 2021

Ora exactă se dă de la Cluj! Cea mai spectaculoasă creștere în 2021 în domeniul site-urilor de știri: Știri de Cluj – peste 2 milioane de vizitatori UNICI, site deținut de Delia Cărbune și Horea Șoica.

Practic, site-ul este astăzi, la această oră, conform trafic.ro, pe locul II în România, după Bună Ziua Iași!

„Știri de Cluj a depășit cifra de 2 milioane de cititori unici pe lună, un record absolut pentru mass-media clujeană, mult peste celelate site -uri locale. Știri de Cluj mulțumește cititorilor, fără de care nu s-ar fi putut realiza acest record.

Știri de Cluj a avut în luna august un trafic unic (vezi AICI), de 2.157.000 de cititori (peste unele publicații naționale), fiind cea mai urmărită și influentă publicație din județul Cluj și din Transilvania. Site -ul de știri fondat în 2009 de Delia Cărbune (director) și Horea Șoica (redactor șef) a avut o creștere susținută de trafic în ultimele luni, de la un milion de unici în lunile mai și iunie, la 1,8 milioane de cititori unici în luna iulie, iar acum la peste două milioane de cititori unici în luna august.

Celelalte publicații locale au avut următorul trafic în luna august: Cluj24 – 153.947 unici, în luna august, Actual de Cluj – 97.150 unici, în luna august, Ziar de Cluj 392.391 de unici, în luna august, Clujust – 264.979 unici, în luna august. Ziua de Cluj nu are traficul afișat public, iar la Monitorul de Cluj nu poate fi consultat traficul lunar” au anunțat cei de la stiridecluj.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *