Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bradul nimănui: Reabilitarea mizeriei de drum Brad-Crișcior (DN74) nu are undă verde la finanțare! Să le ducem gropile la București!

articol publicat în septembrie 3, 2021

2021 august, prețul la benzină a explodat, euro crește, la București avem un circ politic incredibil!

La Brad, însă, cei care tranzitează DN74 spre Crișcior au parte de o mizerie de drum, cârpit pe ici colo, căci bugetul mic al primăriei Brad nu permite mai mult. Starea jalnică a drumului nu a fost de când lumea așa cum este astăzi, lucrările la apă din zonă distrugându-l în ultimii ani.

Florin Cazacu, care pe acest subiect și-a luat porția de înjurături pe nedrept, a depus un proiect de finanțare sub guvernul Dăncilă, apoi sub guvernele Orban și Cîțu. Să vă traducem, municipalitatea și-a făcut treaba, a făcut proiectul dar domnii de la București nu au catadicsit să-l finanțeze.

Și să vă mai spunem ceva: Sursele noastre ne spun că finanțarea acestui proiect va fi luată în calcul doar din 2022, veșnic amânată pentru că Bradul nu reprezintă interes nici economic, nici politic.

Așa că, dacă doriți să trimiteți bucăți de asfalt celor vinovați îi redăm pe toți: Alexandru Răzvan Cuc (PSD), Lucian Nicolae Bode (PNL) și Cătălin Drulă (USR Plus) – foști miniștrii ai transporturilor, inclusiv ministrul în exercițiu și directorii care s-au perindat pe la CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) – Narcis Neaga, Sorin Scarlat și Mariana Ioniță.

Atenție! În acest moment, la Compania Națională de investiții, primăria Brad are depuse TREI proiecte de modernizare infrastructură, care așteaptă OK-ul de finanțare al domnilor de la București:

  • Modernizare DN74, strada Motilor, Gosa, taratel, municipiul Brad, judetul Hunedoara
  • Amenajarea strazilor Primar Ioan Bocaescu si Nestor Lupei, municipiul Brad, judetul Hunedoara
  • Modernizarea strazilor Lunca si Calamaresti in municipiul Brad, judetul Hunedoara

Proiect depus de primăria Brad sub ministrul Alexandru Cuc și nefinanțat:

Proiect depus de primăria Brad sub miniștrii Lucian Nicolae Bode (PNL) și Cătălin Drulă (USR Plus) și nefinanțat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *