Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mircea Moroșan, despre detractorii săi: Dacă faci, de ce faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?

articol publicat în septembrie 4, 2021

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, i-a răspuns lui Sabin Demea fără să-l nominalizeze, în video-ul de informare săptămânal, explicând celor din Huedin, că finanțarea drumului spre Bolic nu s-a făcut din banii primăriei, ci din fondurile Ministerului Dezvoltării Regionale și a felicitat firma BONA pentru calitatea lucrărilor efectuate.

„Referitor la unele comentarii și săgeți otrăvite aruncate în mediul online de un grup pe care dumneavoastră îl cunoașteți, era foarte activ și în campania electorală, văd că nu se oprește, dezinformează cu minciuni și așa mai departe.

Ei sunt genul de personaje care spun cam așa: Dacă faci, de ce faci? Dacă nu faci, de ce nu faci?

Referitor la Bolic și la acea investiție, este o investiție foarte mare, de aproape 90 de miliarde, în care primăria contribuie cu doar 5%, câștigând un proces la nivel, de selecție, în care 95% din bani sunt alocați de Ministerul Dezvoltării Regionale.

Acești bani nu au fost dați în avans, așa cum susțin acești prieteni ai noștri, din contră, pe măsură ce s-au executat lucrările s-au făcut niște devize de lucrări semnate de dirigintele de șantier și de inspecția în construcții, s-au trimis la primărie, primăria la Ministerul Dezvoltării care a virat banii la primărie și primăria la cel care execută lucrările. Până la acest moment nu s-au plătit nici măcar 40% din valoarea lucrării. Asta ca să clarificăm un subiect de pe online.

Al doilea subiect, erau terenurile de tenis în care se făcea atac la firma Bona care lucrează tot timpul în Huedin. Da, firma Bona lucrează și o face foarte bine. Toate lucrările care le-au făcut sunt excelente din punct de vedere tehnic și sunt niște profesioniști. Ca să vă dăm exemplu, că nu o protejăm, s-a finalizat licitația la cele trei străzi, Lăutarilor, Dealului și Colonia Nouă unde a participat și firma Bona. Ne-am fi dorit să câștige firma Bona fiindcă știam că lucrează foarte bine. Din păcate s-a clasat pe locul II și acea lucrare a fost încredințată firmei câștigătoare, alta decât firma Bona, ceea ce denotă că noi aplicăm legea și facem pe proceduri, exact cum trebuie. Deci, prețul cel mai mic a fost câștigător” a explicat Mircea Moroșan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *