Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ropot de aplauze în Alba și Hunedoara, la discursurile lui Orban: „Pălmașii” care iau voturi vor Orban, șefii vor Cîțu…

articol publicat în septembrie 5, 2021

Pe Ludovic Orban dacă-l suni în toiul nopții, lasă nevasta și îți răspunde. Și asta nu-i PR, asta o pot spune zeci de mii de liberali care în ultimii ani au vorbit cu Președintele PNL, un om care a stat și la bine și la greu în partid, nu un produs de laborator.

În Alba și Hunedoara, la prezentarea moțiunii sale de candidatură, Ludovic Orban a fost primit cu multă căldură, chiar dacă unii șefi ai filialelor din respectivele județe, direct și indirect au anunțat că merg pe mâna lui Cîțu, însă în prezent sunt cam rușinați și cam nesiguri de alegerea lor, în actuala criză politică generată de mai puțin experimentatul, Florin Cîțu.

Un primar din Alba ne-a declarat: „Aici deputatul Florin Roman este cel mai mare susținător al proiectului Cîțu. Cei mai mulți „tălpașii” ai partidului, cei care adună voturi și nu le pierd, primarii, vor merge cu Orban, e de-al nostru, vorbește pe limba noastră, nu-i produs de laborator. Șefimea asta a noastră încet, încet o să ducă partidul în jos de tot. Ion Dumitrel este un om de onoare și sigur va lua o hotârâre democratică. Cel mai corect este ca fiecare să voteze după cum crede.”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *