Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

La sfârșitul săptămânii trecute un total de 50 de calculatoare au fost dăruite copiilor din satele Apusenilor

articol publicat în septembrie 8, 2021

La sfârșitul săptămânii trecute, un total de 50 de calculatoare au fost dăruite copiilor din satele Apusenilor, acțiune realizată de CERT Transilvania în parteneriat cu Groupama Asigurari.

„Vă spuneam lunile trecute că prietenii noștri de la Groupama Asigurari susțin accesul la educație și ni s-au alăturat în campania “Vreau la școală!” o campanie cu tradiție de 5 ani deja la CERT Transilvania, prin care ne dorim să venim în sprijinul elevilor din satele Apusenilor, astfel încât micuții din zone izolate să aibă șanse egale cu ceilalți copii.

Astfel, ultima acțiune de distribuire de calculatoare cu unitate, monitor, mouse, tastatură, cameră web cu microfon pentru copii frumoși și dornici de învățătură a avut loc în weekendul ce tocmai a trecut.

La final, acum toamna când numărăm bobocii, un total de 50 de calculatoare au ajuns în satele Apusenilor, fie în noi laboratoare de informatică, fie acasă la copii, acum în prag de început de an școlar.

Visele copiilor în ce privește viitorul se materializează pe băncile școlii, iar accesul la educație și resursele necesare învățării sunt o prioritate pentru noi” au anunțat cei de la CERT Transilvania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *