Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home3/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Raul Matei pune degetul pe rană: Sunt destui liberali în PNL care nu sunt PSD-iști, vă rog, luați-vă partidul înapoi. PNL ≠ Cîțu!

articol publicat în septembrie 9, 2021

Liderul consilierilor locali USR Plus Brad a comentat pertinent intervenția lui Florin Cîțu la Digi24, care total rup de realitate, declara: „Noi nu negociem cu PSD. USR PLUS a făcut-o deja cu AUR, o face și cu PSD”.

Ce spune Matei despre Cîțu și noul USL – Uniunea Social Liberală?

„Ori e mincinos, ori e prost informat (n.r. premierul Florin Cîțu), ori habar nu are de nimic sau toate la un loc. În toate cazurile este nociv pentru dezvoltarea României.

La Brad, Timișoara … chiar și în buricul târgului, București-S1, PNL e în coaliție cu PSD. În unele UAT-uri a fost tot timpul de după Revoluție, nu doar acum. A fost o înțelegere agreată, o rocadă a împărțirii resurselor țării în scop personal.

Când ei, când PSD. Repet, sunt destui liberali în PNL care nu sunt PSD-iști, vă rog, luați-vă partidul înapoi. PNL ≠ Cîțu!” a comentat pe o rețea de socializare Matei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *