Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce se mai asfaltează în Huedin?

articol publicat în septembrie 11, 2021

Primarul din Huedin, Mircea Moroșan, a anunțat în live-ul săptămânal unde se vor efectua lucrări de asfaltare în orașul de sub Vlădeasa, în perioada următoare.

„Săptămâna viitoare se va începe pregătirea pentru turnarea stratului asfaltic, pe Spitalului, Bradului, Gării și Aleea Muntelui. După ce se va rașcheta săptămâna viitoare, se va încerca turnarea stratului de asfalt, săptămâna viitoare final sau săptămâna cealaltă.

Așteptăm avizul drumurilor județene pentru celelalte trei străzi prinse în proiectul de asfaltare, Lăutarilor, Dealului și Colonia Nouă. Sperăm că săptămâna viitoare vom avea și avizul, după care vom începe lucrările și acolo.

Pe raza UAT Huedin sunt în derulare următoarele lucrări: reparații pe străzile pietruite și asfaltate din localitatea componentă Bicălatu, încep reparațiile în Huedin pe străzile care nu au fost prinse în proiectul de extindere apă-canal și gaz, unde se vor ridica capacele de canalizare și se vor face plombări și lucrări de întreținere a străzilor neasfaltate care nu au fost în acest proiect de extindere, apă-canal și gaz.

Se continuă lucrările în Bolic, suplimentar vom aloca o sumă de 200.000 lei care care să cuprindă acele lucrări necuprinse în proiectul inițial, mă refer aici la niște podețe pe căile de acces spre niște proprietăți, în lucrare fiind cuprinse doar 37 de podețe dar mai trebuie încă vreo 40 care nu au fost prinse inițial dar vrem să le facem pe toate cu ocazia lucrărilor care au loc. Așa că toată lumea va acces la proprietate și în localitatea Bolic” a anunțat Mircea Moroșan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *