Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Darius Leucian și Răzvan Lup, încrezători înaintea meciului cu Progresul Ezeriş!

sursă foto: Aurul Brad

articol publicat în septembrie 11, 2021

Darius Leucian și Răzvan Lup au declarat pentru site-ul suporterilor Aurul Brad că sunt încrezători înaintea meciului cu Progresul Ezeriş și că speră la prima victorie din sezon.

„Începutul de campionat ne dă speranţe pentru viitor. În prima etapă puteam scoate măcar un punct cu Reşiţa, echipa care consider că este de Liga 2, iar în etapa a doua am avut ghinionul ca prima formaţie a celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu să nu aibă meci şi au trimis la echipa din Liga 3 mulţi jucători valoroşi, care evoluează în eşalonul superior.

Meciul cu Progresul Ezeriş sper să ne aducă prima victorie din acest campionat. Noi vom încerca să dăm totul pentru acest meci şi sper ca după meci sa sărbătorim împreună cu suporterii. Vă aşteptăm în număr cât mai mare!” a declarat gura de tun, Darius Leucian, pentru Aurul Brad.

Ce a declarat Răzvan Lup, fundașul de fier al Aurului Brad, înaintea meciului Progresul Ezeriş: „Despre meciul cu Ezeriș pot spune că nu va fi ușor, deoarece este o echipă tânără, bine organizată și foarte agresivă, din ce am văzut în meciul cu Reșița din Cupa României. Sper să reușim să aducem și prima victorie.Haideți la meci, avem nevoie de sprijinul brădenilor din tribune! Vă așteptăm la meci!”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *