Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cursul superior al văii Someșului Rece din Măguri Răcătău este PLIN DE GUNOAIE: Cine a ecologizat zona?

articol publicat în septembrie 12, 2021

Turiștii care tranzitează valea Someșului Rece din Măguri Răcătău se bucură de frumusețea zonei, splendidă ce-i drept, însă bunul simț îl lasă în oraș, transformând valea într-o groapă de gunoi, pet-urile și plasticele aruncate în apă și pe margine fiind dovada vie a unor nesimțiți nepăsători.

Sâmbătă, 11 septembrie, a fost organizată o acțiune de ecologizare pe cursul superior al văii Someșului Rece, zona Izvoraș-cantonul silvic Vojoita, comuna Măguri-Răcătău.

„La evenimentul organizat de AGENȚIA NAȚIONALĂ A ZONEI MONTANE-OFICIUL DE DEZVOLTARE MONTANĂ MĂRIȘEL, cu sprijinul Primăriei MĂGURI-RĂCĂTĂU, în parteneriat cu AV SAMUS SYLVESTRIS și cu implicarea deplină a personalului din cantonul silvic VOJOITA, s-au curățat zonele apropiate drumului și malul drept al Someșului Rece. Le mulțumim tuturor celor care s-au alăturat acțiunii de ecologizare!

Vă așteptăm și în 18 Septembrie 2021, la ZIUA DE CURĂȚENIE NAȚIONALĂ, organizată de Asociația LET‛S DO IT ROMANIA în parteneriat cu AGENȚIA NAȚIONALĂ A ZONEI MONTANE în comuna Măguri-Răcătău!” a anunțat Oficiul-Dezvoltare Montană Mărișel.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *