Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ziua național a Muntelui va fi sărbătorită și în Munții Apuseni pe data de 14 septembrie

articol publicat în septembrie 12, 2021

Ziua Națională a Muntelui este sărbătorită în fiecare an prin manifestări speciale muntelui, conferințe, seminarii, expoziții, schimburi de experiență, loturi demonstrative, mese rotunde, organizate de instituțiile publice și alți parteneri din localitățile montane, pentru conștientizarea importanței zonelor montane, pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a țării.

„În acest an, evenimentul se va desfășura sub deviza MUNȚII CONTEAZĂ! PĂSTREAZĂ MUNȚII CURAȚI!

Cu această ocazie, în 22 de județe, prin implicarea colegilor dar și cu sprijinul autorităților locale, a numeroase asociații și voluntari, vor avea loc acțiuni de ecologizare.

Le mulțumim tuturor celor implicați pentru dragostea de munte și sprijinul acordat, pentru a reuși să realizăm una dintre cele mai mari acțiuni de ecologizare dedicate exclusiv zonei montane!” au anunțat cei de la Agenția Națională a Zonei Montane.

Agenția Națională a Zonei Montane, este o instituție publică aflată în subordinea MADR care are ca și obiectiv elaborarea și aplicarea strategiei şi politicilor Guvernului în domeniul dezvoltării şi protecției zonei montane din România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *