Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Răspuns DUR a lui Nuțea, după afirmațiile lui Matei: Ce-l recomandă pe acest măscărici să analizeze pe toată lumea?

articol publicat în septembrie 13, 2021

După ce Raul Matei, liderul de grup al consilierilor locali USR Plus Brad și membru al biroului județean USR Plus a comentat ieri desantul AUR de la Țebea, șeful zona AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea, i-a răspuns DUR pe o rețea de socializare.

„Înțeleg că acel domn care împroșcă cu ură și venim pe toată lumea din Brad, la ceas de seară târzie, scrie inepții pe o rețea de socializare. Cred că în bula lui, la dumnealui acasă, se îmbată cu propriai personalitate și se consideră îndreptățit să fie lupul moralist al orașului. Păcat că nu a fost moralist și în cazul unei numiri în fruntea instituției publice a soției sale.

Vă întreb, dragi brădeni: Ce-l recomandă pe acest măscărici să analizeze pe toată lumea și să acorde note unora și altora? Considerați că sunt utile circul și bufoneria pe care le oferă lunar brădenilor? Poate oare un traseist politic, Noua Republică, USR, să ne ofere nouă lecții de moralitate?” i-a răspuns Nuțea lui Matei pe o rețea de socializare.

Update! Și președintele AUR Brad i-a răspuns lui Raul Matei: „E posibil ca domnul sa nu aibă școală câte vacanțe am eu”.

„Mie sincer imi pare rău că am intrat in asemenea polemici. Pe mine nici nu ma cunoaște. Dar fără falsă modestie pot să-i transmit ca e posibil ca domnul sa nu aibă școală cate vacanțe am eu. Nu imi place să jignesc dar nici nu mă las jignit. Mai ales la capitolul școală” i-a răspuns Emilian Faur.

1 thought on “Răspuns DUR a lui Nuțea, după afirmațiile lui Matei: Ce-l recomandă pe acest măscărici să analizeze pe toată lumea?

  1. AUR este un partid nationalist care isi omagiaza eroii. Unii oameni ca acest Matei, nu fac nimic in folosul comunitatii, si aleg sa barfeasca totul. Ca niste babe pe ulitele statului, stau si inventeaza defecte altora. Decat sa barfeasca, mai bine ar face ceva util, dar ori nu il duce capul, ori este rau de la natura, si atunci totul devine urat in jurul lui.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *