Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Șugubățul Doru` Matadoru ne-a ridicat o minge la fileu!

Pe Dorin Sorin David, pe care tot Bradul îl cunoaște drept Doru` Matadoru nu te poți supăra. E un tip cinstit, plăcut, glumeț (șugubăț zicem noi), un tip care știe comerț. Din păcate, în politică, forehand-ul nu-i prea iese.

În această seară ne-a ridicat o minge la fileu, după ce a lăsat un comentariu la acest articol – Cele mai bune COTE pentru următoarea ședință a Consiliului Local Brad: Intră și pariază!

Așa că dacă tot ne-am râs azi, hai să continuăm.

  1. Florin Cazacu nu are nevoie de ajutorul Apuseni Info în 2024.

Florin Cazacu, în 2020, a câștigat alegerile cu mâinile în buzunar. Putea candida și de la Partidul Brădenilor că tot câștiga lejer. Nu PSD l-a făcut mare pe Cazacu, ci Cazacu a făcut mari mulți PSDiști. I-a îngrășat și astăzi mulți dintre ei, cu un caracter căcăcios îl bârfesc pe la spate. Apoi, așa e, la prima tură, în 2004, a contat că a candidat din partea PSD dar de atunci nu a avut adversar în Brad.

În multe situații, PSDiștii din Brad au considerat că site-ul nostru este ostil lui Florin Cazacu, că există un plan, că există o strategie. Au fost „n” articole care în mod cert l-au dezavantajat dar noi am scris mereu ținând cont de următoarele aspecte: Pozitiv despre realizările lui Cazacu, alea care sunt. Pozitiv despre cât ar trebui PSDiștii din Hunedoara să-l țină în brațe, UNICUL primar de municipiu din 2004 încoace, pozitiv despre faptul că are ATITUDINE DE LIDER, cu coaie, chiar și arogant, chiar și agresiv.

L-am urecheat însă pentru modalitatea dictatorială cu care s-a comportat în anumite situații, pentru relații de prietenie cu doi trei oameni de afaceri din Brad, pentru modalitatea total netransparentă de a lua unele decizii, pentru faptul că până în 2020 nu a crescut tineri politicieni de anduranță în Brad (așa cum astăzi o face fiind șeful filialei locale – prin promovarea mai multor tineri). L-am criticat pentru mizeriile de străzi de pământ din Brad și pentru multe altele.

În calitate de lider politic și de primar considerăm că a fost tratat obiectiv și vă asigurăm că Florin Cazacu NU ARE NEVOIE de NIMENI. Nici măcar de noi.

2. De ce postăm atât de multe articole cu Raul Matei?

Oamenii care nu-l înghit pe Raul Matei ne întreabă: De ce-l promovați? Dacă scrieți pe site-ul nostru la FIND, Florin Cazacu, numele lui apare în 171 de materiale iar numele lui Raul Matei (liderul opoziției) în 107 materiale.

Off topic. Apuseni Info nu are NICIUN contract cu vreo instituție a statului român. Apuseni Info nu a luat niciun leu de pe SEAP – contracte cu statul român, așa cum primăria Brad DĂ BANI la PUBLICAȚII cu 10% din traficul nostru și așa cum până astăzi NESIMȚIȚII din primărie care se ocupă cu COMUNICAREA, nu ne trimit comunicate de presă pe adresa redacției PE CARE NOI LE PUBLICĂM GRATUIT!

Revenind la Matei. Fostul președinte al USR Plus Brad NICIODATĂ nu ne-a solicitat să-l preluăm și în ciuda supărării unor PSDiști locali indiferent ce părere au avut unii și alții, am jucat corect și am preluat opoziția. Mai mult, domnule Dorin Sorin David, fără lipsă de modestie, în media județeană, atât dumneavoastră cât și alți politicieni locali nu ați fi existat fără Apuseni Info. Intervențiile lui Raul Matei în presa județeană sunt puține pentru că USR nu plătește advertoriale, la fel nici PER-ul domniei voastre.

Raul Matei, în ciuda unei relații proaste și reci cu fostul său prieten, Voicu Ienci, care este editorialistul nostru șef și un excelent analist politic local, a fost mereu preluat de cotidianul nostru, pentru că indiferent de ce spun detractorii săi, Raul Matei face politică, are un plan politic clar de la A la Z, îi face opoziție primarului Cazacu adevărată, așa cum ștrumfii pufoși de la PNL sunt nu sunt capabili să o facă.

Ba mai mult decât atât, se pregătește temeinic înainte de ședințe, are multe puncte de vedere corecte, pertinente: de la poliția locală, la atitudinea față de proiectul de la Rovina, pe față, bărbătește.

Apuseni Info a publicat materiale și „împotriva” domniei sale, când soția sa a fost numită director și i-a comunicat direct și când a ales-o pe Raluca Brândușan șefă la USR Brad în detrimentul lui Alin Bufnilă, pe care-l considerăm valoros politic, fără însă a-i nega și calitățile domnișoarei Brândușan.

3. Are ceva Apuseni Info cu Florin Oprișa?

Despre defectele lui Oprișa s-a mai scris. Haideți să vorbim de calitățile sale. Faptul că și astăzi îl apreciază pe Dorin Gligor, care nu mai este în topul politicii locale, este un semn de CARACTER. Oprișa nu mușcă mâna, merge la până la capăt cu oamenii care l-au susținut și are o mare calitate: știe bine să păstreze proporția – două urechi și o gură! Și asta este o calitate pentru un politician de anduranță, cu un stomac format. Să nu vă mire faptul că peste ani îl veți vedea pe Oprișa mai sus. Mulți îi cântă astăzi prohodul.

Ca o concluzie, dragă Doru Matadoru` bine ar fi ca și alții din presa județeană să scrie GRATUIT de domniile voastre. Nu?

P.S. Dacă tot veți citi în seara asta sute de oameni acest articol, ne facem și noi reclamă și intrați pe interviurile de mai jos:

Până atunci, ca să înțelegeți măruntul nostru interes, cautați pe trafic.ro. Astăzi suntem pe locul 21 in Stiri/Massmedia și vom mai crește. În luna august, peste 300.000 de români ne-au citit site-ul. Asta ne interesează și pe 2024.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *