Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Țineți minte poza asta și personajele din ea: Au o misiune de îndeplinit!

Vă dăm din header informația, că poate vă plictisiți să citiți tot textul: Fraților, în 2024, Liceul „Avram Iancu” din Brad, templul educației tinerilor din toată Țara Zarandului, va sărbători 155 de ani de la înființare.

Actualul director, Bogdan-Mihai Stefan, pregătește o aniversare de excepție și considerăm că decidenții politici din poză trebuie să-l ajute. Deja actualul director are în mandat câteva realizări importante și știindu-l forte ambițios va dori să organizeze o aniversare de excepție.

Astăzi, în ordinea numerelor de pe tricou, la deschiderea Anului Școlar au venit: Prefectul Călin-Petru Marian, primarul Florin Cazacu, viceprimarul Florin Oprișa, șeful cancelariei prefectului, Alexandru Dîlv și consilierul local Andrei Bolojan, apariția ultimilor doi la eveniment fiind interesantă.

Așa că dacă liceul Bradului a dat ștabi de primă mână, de la miniștri la prefecți, ne așteptăm ca Bogdan-Mihai Stefan să fie ajutat în 2024. Și aici nu vorbim nici de orientare politică, nici de afinități personale ci de simpla dorință de a ajuta templul educațional al Țării Zarandului, într-un viitor moment frumos al existenței sale.

Așteptăm cu interes, implicarea dlor. Marian, Cazacu, Bolojan și Dîlv în sprijnirea evenimentului. Adică… să curgă fondurile băieți, an de an!

Dacă nu se vor implica, poza de astăzi va fi doar un moment de doi lei, irelevant în istoria orașului și evident a domniilor lor, la nivel personal.

Sigur, și de la Florin Oprișa avem pretenții, însă dacă la comunicare politică este corigent, așteptăm ca măcar la capitolul vestimentar să coboare de pe înălțimea caselor de modă de la Milano și să îmbrace ca muritorii de rând, la deschiderea unui an școlar, o cravată și o cămașă călcată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian