Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Zece familii din Ocoliș care au fost afectate de inundațiile din vară, au fost ajutate de campania CERT Transilvania

articol publicat în septembrie 14, 2021

Zece familii din Ocoliș care au fost afectate de inundațiile din vară, au fost ajutate de campania CERT Transilvania.

„Am fost cu toții martori ai distrugerilor provocate de inundații la Ocoliș. Am fost alături, încă din primele zile, de moții noștri dragi care nu s-au lăsat doborâți. Am ajutat cu alimente și articole de strictă necesitate pentru gospodărie, am fost din nou la fața locului, am ascultat poveștile cutremurătoare ale semenilor noștri și am simțit că noi, cei de la CERT Transilvania trebuie și putem să facem mai mult.

Și iată că am reușit: cu sprijinul partenerilor noștri de la Emerson Cluj și SIG Combibloc Romania am oferit carduri cadou în valoare de 23.000 lei, unui număr de 10 familii dintre cele mai afectate de viituri și fără posibilități financiare. Cu aceste vouchere familiile vor putea să își achiziționeze materialele de construcție necesare renovării locuințelor distruse și vor fi mai pregătite să întâmpine sezonul rece.

Mulțumim prietenilor minunați de la Emerson Cluj și SIG Combibloc Romania și voluntarilor neobosiți CERT Transilvania pentru această rază de speranță dăruită acelora care au mai mare nevoie” au anunțat cei de la CERT Transilvania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *