Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Probleme pentru Ghiță Falcă în PNL Arad: Primarii din Arad, Ineu și senatorul Cristina merg cu Ludovic Orban, pe față!

articol publicat în septembrie 17, 2021

Brădeanul Gheorghe Falcă a controlat cu mână de fier ani de zile organizația județeană PNL Arad, în trecut în parteneriat cu socrul său, Gheorghe Seculici, apoi singur.

În PNL Arad, în ultimii zece ani, cuvântul fostului primar al Aradului a fost lege, însă astăzi lucrurile par să se schimbe.

Joi seara, Ludovic Orban și-a prezentat moțiunea la Arad.

Trei lideri locali au anunțat că votează moțiunea depusă de Ludovic Orban primarul Aradului Călin Bibarț, primarul Ineului Călin Abrudan și senatorul Ioan Cristina, în timp ce se știe că opțiunea lui Ghiță Falcă la Congresul PNL este Florin Cîțu.

Vă reamintim, la începutul lunii, Florin Cîțu a prezentat la Arad moțiunea pentru conducerea PNL, în fața conducerii filialei locale. Cu acea ocazie, Gheorghe Falcă a declarat: „În final vă spun că susțin această moțiune și voi fi vicepreședinte pentru fonduri europene. Vom fi alături de președintele Iohannis și premierul Cîțu”.

1 thought on “(VIDEO) Probleme pentru Ghiță Falcă în PNL Arad: Primarii din Arad, Ineu și senatorul Cristina merg cu Ludovic Orban, pe față!

  1. Felicitari primarului Abrudan din Ineu…..a dovedit ca are onoare, nu s-a schimbat ca altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *